GAZ

Jeśli masz problem z samochodem i nie wiesz jak go rozwiązać, napisz a na pewno ktoś Ci pomoże.
Regulamin działu
Przed założeniem nowego tematu upewnij się, że jego tytuł zawiera markę i model pojazdu jakiego dotyczy problem, najlepiej podane w nawiasie kwadratowym czyli [marka model] precyzyjny typ usterki. Ułatwi to korzystanie z wyszukiwarki.

Tematy, które nie będą spełniały podanych zasad zostaną usunięte.


    Przykłady: [Komar 2351] regulacja zapłonu
    Komar 2351 regulacja zapłonu
    Regulacja zapłonu Komar 2351

GAZ

Postprzez naveintre » 21 mar 2016, o 09:24

Szybkie pytanie. Mam instalację w jednym samochodzie sekwencję i mam drugie auto z gazem II gen . Oba samochody są takie same (marka model) Da sie bez wiekszego problemu przełożyć sekwencję do tego drugiego>
http://www.youtube.com/watch?v=0iUsICbr ... ure=relmfu
A wskaznik RPM steruje Twym sercem...
Ar ju toking to mi?
Obrazek
Fak ju!
Obrazek
WSK-Wiejski Sprzęt Kaskaderski
MZ- Miejski Zabójca
...To co zdobyte pracą cieszy sto razy bardziej...
Dwie litery ,dwa kółka-MZ
Avatar użytkownika
naveintre
MotoManiak
MotoManiak
 
Posty: 1101
Dołączył(a): 27 gru 2011, o 21:51
Lokalizacja: Stalowa Wola
Pochwały: 8
Pojazdy: Ogar 200 MZ ETZ 150 Kawasaki KLE 500 Opel Vectra Ford Mondeo

GAZ

Postprzez Pani Kontekstowa » 21 mar 2016, o 09:24

Pani Kontekstowa
 

GAZ

Postprzez janosikmz19822 » 21 mar 2016, o 11:40

Np parownik dobiera się według wydajności do pojemności auta chodzi o parametry auta moc i tak dalej cześć instalacji na pewno się nada na przekładkę .
https://media.giphy.com/media/Lum1HdOIA725W/giphy.gif
Avatar użytkownika
janosikmz19822
MotoManiak
MotoManiak
 
Posty: 3471
Dołączył(a): 4 mar 2012, o 21:53
Pochwały: 39
Pojazdy: Shl m06t,Cz 350,Romet 50T1,Komar 231b -232-2330-2350 z1970(rama),Hercules,jawa 223,Ryś:)

GAZ

Postprzez Tomek » 21 mar 2016, o 13:41

Będziesz musiał się tylko wpiąć do instalacji eklektycznej. Resztę przełożysz.
Avatar użytkownika
Tomek
#mod
#mod
 
Posty: 8427
Dołączył(a): 28 lut 2008, o 20:08
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 73
Pojazdy: Oldspace, CZy, Pług

GAZ

Postprzez kartel » 24 mar 2016, o 13:36

Powinno przejść bez problemu. Sam podmieniałem kiedyś i było ok.
kartel
MotoManiak
MotoManiak
 
Posty: 6
Dołączył(a): 24 mar 2016, o 13:28
Lokalizacja: Poznań


Powrót do Pomoc

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości