Błąd...

Tu będą umieszczane ważne informacje związane z funkcjonowaniem forum oraz rozwiązania ewentualnych problemów technicznych.

Błąd...

Postprzez Krzysiek19 » 3 mar 2012, o 19:52

Witam :) Od pewnego czasu (chyba tydzień) Wyskakuje mi taki błąd po napisaniu postu:
Obrazek
Wiadomość oczywiście się zapisze ale wkurza mnie to powoli i czasami po 2 się wysyłają ... Błąd na forum czy w przeglądarce?
ZZR Komar 230 ('62)
ZZR Komar 232 ('65)
ZZR Komar 232 ('65)
ZZR Komar 232('65)
ZZR Komar 232
Romet Komar 2350
Romet Komar 2351 ('77)
Romet Komar 2352 ('79)
Romet Polo 760 ('76)
Romet Pegaz 710('74)
Romet Pegaz 750 ('75)
Romet Pegaz 750
Romet 50-T-1 ('79)
Romet Ogar 205 ('81)
Romet Ogar 200 ('87)
Romet Ogar 200
Romet Ogar 200
Romet Ogar 200
Romet Ogar 200
Jawa Mustang 50
Jawa Mustang 50 (`?)
MZ Trophy ES150/1
Avatar użytkownika
Krzysiek19
MotoManiak
MotoManiak
 
Posty: 1048
Dołączył(a): 28 maja 2010, o 01:08
Lokalizacja: Krotoszyn
Pojazdy: Komar,Polo,Pegaz,Ogar Jawa,MZ

Błąd...

Postprzez Pani Kontekstowa » 3 mar 2012, o 19:52

Pani Kontekstowa
 

Błąd...

Postprzez Tomek » 3 mar 2012, o 19:57

mam to samo :/
Avatar użytkownika
Tomek
#mod
#mod
 
Posty: 8427
Dołączył(a): 28 lut 2008, o 20:08
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 73
Pojazdy: Oldspace, CZy, Pług

Błąd...

Postprzez Romecik2t » 3 mar 2012, o 20:21

A mi to dopiero od dziś po południu takie coś się dzieje.
POZNAJ HISTORIĘ ORAZ REGULAMIN FORUM.
Dodaj się na mapę! :arrow: Mapa Użytkowników
Avatar użytkownika
Romecik2t
#mod
#mod
 
Posty: 10619
Dołączył(a): 27 lut 2009, o 18:01
Pochwały: 45

Błąd...

Postprzez Marek.K. » 3 mar 2012, o 20:21

tez niestety to mam
FSO Polonez to jest to :D
"Ja jestem chłop z Mazur,
I tak wołajcie na mnie - chłop z Mazur."
http://www.youtube.com/watch?v=OGXvxtiMOew :D
Avatar użytkownika
Marek.K.
Zwycięzca konkursu
Zwycięzca konkursu
 
Posty: 8442
Dołączył(a): 13 lut 2009, o 17:36
Lokalizacja: Winda, NKE
Pochwały: 15
Pojazdy: Pare Komarów :D

Błąd...

Postprzez Bartezz » 3 mar 2012, o 20:23

To chyba mają wszyscy ale teraz jak piszę posty to jest ok :wink:
Jest:
Scirocco GT '87
Golf I '75 3d 1,1+lpg
Motorynka Pony m301 '87 - od niej się wszystko zaczeło :P
Były:
Polonez 1.5GLE '94
Golf I '80 5d 1.5d
Golf I '79 1,6d - sprzedany
Golf I '83 1,6GTI - rozbity ;/
Golf I '77 1,1 - poszedł na żyletki ;/
Golf II '90 1,3+lpg
Avatar użytkownika
Bartezz
MotoManiak
MotoManiak
 
Posty: 1022
Dołączył(a): 5 lut 2008, o 17:53
Lokalizacja: Porąbka
Pochwały: 3
Pojazdy: Scirocco GT, Golf I, Motorynka Pony 301, CZ 175

Błąd...

Postprzez Krzysiek19 » 3 mar 2012, o 21:06

Ja jak założyłem temat to jest ok, ale nie przy postach :?
ZZR Komar 230 ('62)
ZZR Komar 232 ('65)
ZZR Komar 232 ('65)
ZZR Komar 232('65)
ZZR Komar 232
Romet Komar 2350
Romet Komar 2351 ('77)
Romet Komar 2352 ('79)
Romet Polo 760 ('76)
Romet Pegaz 710('74)
Romet Pegaz 750 ('75)
Romet Pegaz 750
Romet 50-T-1 ('79)
Romet Ogar 205 ('81)
Romet Ogar 200 ('87)
Romet Ogar 200
Romet Ogar 200
Romet Ogar 200
Romet Ogar 200
Jawa Mustang 50
Jawa Mustang 50 (`?)
MZ Trophy ES150/1
Avatar użytkownika
Krzysiek19
MotoManiak
MotoManiak
 
Posty: 1048
Dołączył(a): 28 maja 2010, o 01:08
Lokalizacja: Krotoszyn
Pojazdy: Komar,Polo,Pegaz,Ogar Jawa,MZ

Błąd...

Postprzez Tomek » 3 mar 2012, o 21:38

A jednak... było lepiej, ale znowu się zacina :/
Avatar użytkownika
Tomek
#mod
#mod
 
Posty: 8427
Dołączył(a): 28 lut 2008, o 20:08
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 73
Pojazdy: Oldspace, CZy, Pług

Błąd...

Postprzez Romecik2t » 3 mar 2012, o 21:39

ale posty za to idą normalnie ;d
POZNAJ HISTORIĘ ORAZ REGULAMIN FORUM.
Dodaj się na mapę! :arrow: Mapa Użytkowników
Avatar użytkownika
Romecik2t
#mod
#mod
 
Posty: 10619
Dołączył(a): 27 lut 2009, o 18:01
Pochwały: 45

Błąd...

Postprzez Krzysiek19 » 3 mar 2012, o 23:38

niech się admin wypowie :)
ZZR Komar 230 ('62)
ZZR Komar 232 ('65)
ZZR Komar 232 ('65)
ZZR Komar 232('65)
ZZR Komar 232
Romet Komar 2350
Romet Komar 2351 ('77)
Romet Komar 2352 ('79)
Romet Polo 760 ('76)
Romet Pegaz 710('74)
Romet Pegaz 750 ('75)
Romet Pegaz 750
Romet 50-T-1 ('79)
Romet Ogar 205 ('81)
Romet Ogar 200 ('87)
Romet Ogar 200
Romet Ogar 200
Romet Ogar 200
Romet Ogar 200
Jawa Mustang 50
Jawa Mustang 50 (`?)
MZ Trophy ES150/1
Avatar użytkownika
Krzysiek19
MotoManiak
MotoManiak
 
Posty: 1048
Dołączył(a): 28 maja 2010, o 01:08
Lokalizacja: Krotoszyn
Pojazdy: Komar,Polo,Pegaz,Ogar Jawa,MZ

Błąd...

Postprzez Tomek » 4 mar 2012, o 14:58

Dziś niestety mam to samo.
Avatar użytkownika
Tomek
#mod
#mod
 
Posty: 8427
Dołączył(a): 28 lut 2008, o 20:08
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 73
Pojazdy: Oldspace, CZy, Pług

Błąd...

Postprzez OsoManiak » 4 mar 2012, o 15:27

Teraz akurat forum szybko chodzi (zobaczymy jak się wyśle ten post :p), ale pół godziny temu to była masakra - prywatnej wiadomości nie mogłem wysłać do Adminów. Przeglądarka mieliła, mieliła a w końcu sypła błędem jak na zdjęciu z pierwszego posta. Co ciekawe wiadomość się wysłała :D Ewidentnie serwerek nie daje rady :/ Trzeba zrobić ściepę i zmienić go.
OsoManiak
MotoManiak
MotoManiak
 
Posty: 68
Dołączył(a): 3 lut 2008, o 22:31
Lokalizacja: Warszawa

Błąd...

Postprzez OsoManiak » 4 mar 2012, o 15:29

P.S. Teraz szybko chodzi, powyższy post wysłał się bardzo szybko.

Dodam też, że zawsze logowanie trwa bardzo długo. Wpisuję login, hasło i po daniu na "zaloguj" z 10s. nic się nie dzieje
OsoManiak
MotoManiak
MotoManiak
 
Posty: 68
Dołączył(a): 3 lut 2008, o 22:31
Lokalizacja: Warszawa

Błąd...

Postprzez Tomek » 4 mar 2012, o 15:29

Wysyła wysyła. Wczoraj w pewnym temacie pisałem i był błąd, to jeszcze raz i jeszcze i jeszcze... :mrgreen: Dobrze, że od razu zauważyłem i pousuwałem.
Avatar użytkownika
Tomek
#mod
#mod
 
Posty: 8427
Dołączył(a): 28 lut 2008, o 20:08
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 73
Pojazdy: Oldspace, CZy, Pług

Błąd...

Postprzez Phantom » 4 mar 2012, o 18:19

U mnie nadal kicha. Bardzo długo wysyła posta, a na koniec wyskakuje info o błędzie, choć wpis wszedł.
Jestem patriotą! Łapy precz od mojej Ojczyzny!!!

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Avatar użytkownika
Phantom
MotoManiak
MotoManiak
 
Posty: 2431
Dołączył(a): 13 lip 2007, o 10:31
Lokalizacja: Gałąźnia
Pochwały: 19

Błąd...

Postprzez Phantom » 4 mar 2012, o 18:20

O! A tutaj teraz bardzo ładnie wskoczył!
W dziale "pomoc" jest najgorzej chyba...
Jestem patriotą! Łapy precz od mojej Ojczyzny!!!

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Avatar użytkownika
Phantom
MotoManiak
MotoManiak
 
Posty: 2431
Dołączył(a): 13 lip 2007, o 10:31
Lokalizacja: Gałąźnia
Pochwały: 19

Następna strona

Powrót do Sprawy dotyczące forum

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości