wueski B3 igreka - Rudy TicoSzrot, Mustang 89r.
Bez młota, to ch*j nie robota!
bedziesz sluchał @ igrek97, to zobaczysz jak skonczysz
-
igrek97 - MotoManiak
- Pochwały: 25
- Pojazdy: sterta złomu
-
igrek97 - MotoManiak
kurba Alpine kupil wariat
-
Romecik2t - #mod
- Pochwały: 45
W sumie kurde trochę zaległości
Na części do charta wydałem już chorą kwotę, wolę nie liczyć. A on dalej jest w rozsypce
Wyrzuciłem dzisiaj tylny bagażnik bo był zdrutowany, zamówiłem nowe obręcze i szprychy. Dalej mam nie rozwiązany problem z zapłonem, a szkoda mi kasy żeby kupować drugi
Co ja najlepszego zrobiłem xD na cholere mi to było
A jeszcze razem z bandziorem kupiłem dwa ogary. Zielony ma jakiś tam kwit i rozje*ane tylne zawieszenie bo się na niego ponoć szopa zawaliła XDDD Czerwony poszedł do żyda, rama została na przerzutkę gratów do zielonego.
Do tego udało mi się jakiś czas temu kupić w miarę ładne wnętrze do Fiata za 500 zyla
Fiata ogarnia wioskowy mechanik, Maluch dalej stoi u blacharza za stodołą i czeka na lepsze czasy XD
A jeszcze bobera w temacie nie ma ale to już nie tym razem
PS zaczyna mi się miejsce na graty kończyć
A i jeszcze, nie wiem czy wspominałem, zostałem posiadaczem jawy 350 xD
Na części do charta wydałem już chorą kwotę, wolę nie liczyć. A on dalej jest w rozsypce
Wyrzuciłem dzisiaj tylny bagażnik bo był zdrutowany, zamówiłem nowe obręcze i szprychy. Dalej mam nie rozwiązany problem z zapłonem, a szkoda mi kasy żeby kupować drugi
Co ja najlepszego zrobiłem xD na cholere mi to było
A jeszcze razem z bandziorem kupiłem dwa ogary. Zielony ma jakiś tam kwit i rozje*ane tylne zawieszenie bo się na niego ponoć szopa zawaliła XDDD Czerwony poszedł do żyda, rama została na przerzutkę gratów do zielonego.
Do tego udało mi się jakiś czas temu kupić w miarę ładne wnętrze do Fiata za 500 zyla
Fiata ogarnia wioskowy mechanik, Maluch dalej stoi u blacharza za stodołą i czeka na lepsze czasy XD
A jeszcze bobera w temacie nie ma ale to już nie tym razem
PS zaczyna mi się miejsce na graty kończyć
A i jeszcze, nie wiem czy wspominałem, zostałem posiadaczem jawy 350 xD
-
igrek97 - MotoManiak
igrek97, ale szalejesz z tymi pojazdami, w dzisiejszych czasach ciężko już jest cokolwiek nabyć w jakiejś sensownej kwocie, a u Ciebie ciągle coś nowego Zdobądź jeszcze jakąś motorynkę i będziesz chyba numerem 1 na liście najbogatszych forumowiczów
-
dieludolfs - #mod
- Pochwały: 41
- Pojazdy: Mercedes E300 turbodiesel T-Modell
dieludolfs, motorynki za drogie, chociaż może jeszcze kiedyś kupię narazie mam jeszcze na liście do kupienia jakiegoś komarka i jakieś ruskie moto z koszem
Pozatym nie wiem kiedy się uporam z ogarnianiem tego co już mam. Rama od charta się maluje już drugi miesiąc, pewnie jak go skończę to wezmę się za bobera, żeby był gotowy na sezon
Pozatym nie wiem kiedy się uporam z ogarnianiem tego co już mam. Rama od charta się maluje już drugi miesiąc, pewnie jak go skończę to wezmę się za bobera, żeby był gotowy na sezon
-
igrek97 - MotoManiak
-
igrek97 - MotoManiak
Z nowości, koszt odbudowy charta przekroczył 6k mimo składania w większości na chińskich podje*ach, a do tego wygląda gorzej niż wcześniej XD
Do tego odebrałem dużego Fiata od mechanika. Auto stało u niego ponad rok,wymienil automat rozrusznika. Zapłaciłem mu, uwaga, 20 złotych XD i to w dzisiejszych czasach
Facet dostał długą listę rzeczy do zrobienia, no ale przez ten czas zdążył tylko wymienić ten automat więc u mnie na podwórku kredens dostał nowe świece i przewody
No i bandzior odżył
[brak foto XD] (w sumie jakieś było ale z grubą męska gołą dupą hehe)
Na dzisiaj zrobione ponad 200 kilometrów, bez większych problemów w trasie. Poza trasą problemów więcej
Pozdrawiam serdecznie
Do tego odebrałem dużego Fiata od mechanika. Auto stało u niego ponad rok,wymienil automat rozrusznika. Zapłaciłem mu, uwaga, 20 złotych XD i to w dzisiejszych czasach
Facet dostał długą listę rzeczy do zrobienia, no ale przez ten czas zdążył tylko wymienić ten automat więc u mnie na podwórku kredens dostał nowe świece i przewody
No i bandzior odżył
[brak foto XD] (w sumie jakieś było ale z grubą męska gołą dupą hehe)
Na dzisiaj zrobione ponad 200 kilometrów, bez większych problemów w trasie. Poza trasą problemów więcej
Pozdrawiam serdecznie
-
igrek97 - MotoManiak
-
igrek97 - MotoManiak
Ktoś robi podjepki błotników do Charta?
-
Tomek - #mod
- Pochwały: 75
- Pojazdy: Trzy francuzy i inne gruzy :F
Tego akurat nie ma
-
igrek97 - MotoManiak
Chyba pora na mały apdejcik, co znajdę to wrzucę, o szczegóły pytać
trochę wymacana ale ch*j
wrościk na propsie ehhh
No i kobuzik składany
Ostatnio spędziłem nad nim dwa dni, ale postępów nie widać poszedł w polerkę chrom i alu. Miałem problemy z nową kierą bo okazała się za gruba, i nie śmigał rolgaz jak powinien.
Do tego mniejsze i większe problemy z chartem. W tym przypadku mniejsze problemy okazują się większymi i w zasadzie trzeba improwizować, temat jest ciężki.
aDo następnego
trochę wymacana ale ch*j
wrościk na propsie ehhh
No i kobuzik składany
Ostatnio spędziłem nad nim dwa dni, ale postępów nie widać poszedł w polerkę chrom i alu. Miałem problemy z nową kierą bo okazała się za gruba, i nie śmigał rolgaz jak powinien.
Do tego mniejsze i większe problemy z chartem. W tym przypadku mniejsze problemy okazują się większymi i w zasadzie trzeba improwizować, temat jest ciężki.
aDo następnego
-
igrek97 - MotoManiak
Re: wueski B3 igreka - Rudy TicoSzrot, Insignia w gnoju
To ten Kobuz teraz tak wygląda? Czy może składasz coś nowego z ostatnich zakupów? Masz tyle tych moto, że aż się ciężko się połapać który to który
Jak Ci się zaplotły koła na nowych szprychach i obręczach? Często ludzie narzekają, że nowe szprychy są gięte pod złym kątem i ciężko to ogarnąć. I nyple ze stali też podobno lubią szybko rdzewieć. Jak to wygląda u Ciebie?
-
dieludolfs - #mod
- Pochwały: 41
- Pojazdy: Mercedes E300 turbodiesel T-Modell
Skąd ty masz tyle tych śmietników
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
( ͡◉ ͜ʖ ͡◉)
( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
( ͡◉ ͜ʖ ͡◉)
-
Rudy102 - MotoManiak
- Pochwały: 7
- Pojazdy: Illuminati
Re: wueski B3 igreka - Rudy TicoSzrot, Insignia w gnoju
Jak Ci się zaplotły koła na nowych szprychach i obręczach? Często ludzie narzekają, że nowe szprychy są gięte pod złym kątem i ciężko to ogarnąć. I nyple ze stali też podobno lubią szybko rdzewieć. Jak to wygląda u Ciebie?
Koła z charta mają źle wyprofilowane szprychy, obręcze gumowe. ale jeszcze bez rdzy.
W wuesce szprychy dobrze wyprofilowane, ale mimo, że grat nie wyjechał z garażu już szprychy i nyple zakwitły.
Poza tym bida z nędzą Od prawie pół roku brak pracy, brak finansów do dłubania przy tym co jest, brak kasy na kolejne trupy.
Jedyne co się rusza to dłubanie przy boberze, żeby go utrzymać przy życiu i okazjonalne dokupowanie ori gratów do klasyki
-
igrek97 - MotoManiak
Powrót do Nasze pojazdy, o nas