http://motonita:motonita@hell.pl/leslie ... cyklem.pdf
Polecam wszystkie książki jak i artykuły tego Pana.
W wersji papierowej ponad 60 zł , dostępna raz na rok.
Kwiatkowski - Wyczynowa jazda ...
• Strona 1 z 1
-
Adi.G. - Zwycięzca konkursu
- Pochwały: 1
- Pojazdy: GSF650N TS150 MR232 50M2
Tutaj macie źródło z którego namierzyłem ją
http://forum.motocyklistow.pl/index.php ... opic=85571
5 albo 7. Od dawna nie wspierają tego systemu - a szkoda. Ale nowe akrobaty są gorsze od poprzednich - coraz wolniejsze . Najnowsze znajduje się na stronie producenta adobe. Może znajdź jakiś inny program do tego. Ja przeważnie używam evince.
Tutaj w pdf są skany tej książki, czyli pdf składa się z obrazków. Komputer pomęczy się otwierając to. Możliwe, że trzeba mu dać więcej czasu.
http://forum.motocyklistow.pl/index.php ... opic=85571
Gdzie znajdę najnowszą wersje A.R. pod win.98?
5 albo 7. Od dawna nie wspierają tego systemu - a szkoda. Ale nowe akrobaty są gorsze od poprzednich - coraz wolniejsze . Najnowsze znajduje się na stronie producenta adobe. Może znajdź jakiś inny program do tego. Ja przeważnie używam evince.
Tutaj w pdf są skany tej książki, czyli pdf składa się z obrazków. Komputer pomęczy się otwierając to. Możliwe, że trzeba mu dać więcej czasu.
- Neverhood
- MotoManiak
a nie wiecie czy może da sie tą książkę w bibliotece wypożyczyć ?
Motocyklistę jest w stanie zrozumieć tylko pies wystawiający pysk za okno jadącego samochodu
-
black_rider - MotoManiak
Ja szukałem 3 lata temu u nich , przez internet (mam około 1km do nich) i nie było.JanekZ napisał(a):Jest np. we Wrocławiu, w czytelni biblioteki w Rynku. Tzn była z...15 lat temu. Ale ten czas zapie...a. Wtedy do domu nie dawali, tylko na miejscu.
- Neverhood
- MotoManiak
Byłem dziś (17 marca) sprawdzić w bibliotece na Rynku we Wrocławiu, książka jest w katalogu, także w rejestrze komputerowym, sygnatura 76172.
Nie sprawdziłem już, czy fizycznie tez istnieje, nie miałem czasu, ale wierzę, że tak . Nie da się jej wypożyczyć, dostępna tylko na miejscu w czytelni.
Nie sprawdziłem już, czy fizycznie tez istnieje, nie miałem czasu, ale wierzę, że tak . Nie da się jej wypożyczyć, dostępna tylko na miejscu w czytelni.
Serwus
JanekZ
JanekZ
-
JanekZ - MotoManiak
Re: Kwiatkowski - Wyczynowa jazda ...
Odkop.
Link do "Wyczynowej jazdy" wymaga jakiegoś hasła itd, co tam należy wpisać, bo chce ściągnąć?
Link do "Wyczynowej jazdy" wymaga jakiegoś hasła itd, co tam należy wpisać, bo chce ściągnąć?
Serwus
JanekZ
JanekZ
-
JanekZ - MotoManiak
• Strona 1 z 1