Motocykle
• Strona 1 z 1
Motocykle
Zgłaszamy tutaj motocykle
FSO Polonez to jest to
"Ja jestem chłop z Mazur,
I tak wołajcie na mnie - chłop z Mazur."
http://www.youtube.com/watch?v=OGXvxtiMOew
"Ja jestem chłop z Mazur,
I tak wołajcie na mnie - chłop z Mazur."
http://www.youtube.com/watch?v=OGXvxtiMOew
-
Marek.K. - Zwycięzca konkursu
- Pochwały: 16
- Pojazdy: Pare Komarów :D
Motocykle
Kawasaki EL 250 Eliminator. 1996
Mały i ekonomiczny, jednak dość dynamiczny jednoślad, który to pozwolił mi już nakręcić wiele bezproblemowych kilometrów. Jeśli mnie pamięć nie myli to 3-ci raz będzie startował w konkursie (wszak to już jego 3-ci sezon u mnie). Posada nieco rys, ale ważne, że do przodu się posuwa.
Mały i ekonomiczny, jednak dość dynamiczny jednoślad, który to pozwolił mi już nakręcić wiele bezproblemowych kilometrów. Jeśli mnie pamięć nie myli to 3-ci raz będzie startował w konkursie (wszak to już jego 3-ci sezon u mnie). Posada nieco rys, ale ważne, że do przodu się posuwa.
-
Angler - Zwycięzca konkursu
- Pochwały: 9
- Pojazdy: Yamaha XS 400 27 KM, Opel Meriva 1,7CDTI 100kuni, Keeway Cruiser 18 koników i Peżo ludix mocy b/d.
Motocykle
Honda CB 450S 1987r.
Silnik R2, moc 27koni (zablokowana).
6 biegów...
Jest to moje pierwsze moto, kupione w tym roku pod koniec kwietnia. Wygląda jak wygląda, ale ma już troszkę lat, mimo to jeździ bardzo fajnie, jest elastyczna. Nigdy mnie nie zawiodła. Póki co zrobiłem prawie 1900km.
Silnik R2, moc 27koni (zablokowana).
6 biegów...
Jest to moje pierwsze moto, kupione w tym roku pod koniec kwietnia. Wygląda jak wygląda, ale ma już troszkę lat, mimo to jeździ bardzo fajnie, jest elastyczna. Nigdy mnie nie zawiodła. Póki co zrobiłem prawie 1900km.
-
Sławek. - #mod
- Pochwały: 18
- Pojazdy: Opel Vectra C 2.8T 169kW 2006r.
Motocykle
-
Michallres - Zwycięzca konkursu
- Pochwały: 5
- Pojazdy: XTZ 750, ETZ 251, Audi A8 D2
• Strona 1 z 1
Powrót do Konkurs na najładniejszy pojazd