samochody z USA
- Strona główna ‹ Giełda ‹ Kupno ‹ Pojazdy
• Strona 1 z 1
samochody z USA
Witam nie wiem czy w dobrym wątku piszę, ale mam takie pytanie. Co sądzicie o sprowadzaniu aut ze Stanów? Serfując na necie wpadłam na ciekawą stronę, gdzie oferują możliwość ściągnięcia min. z USA samochodów używanych jak i nowych. Ich oferta wygląda bardzo interesująco, bo można kupić samochód w cenach hurtowych bezpośrednio z aukcji samochodowych które dostępne dotąd były tylko dla dilerów. Poza tym gwarantują szybki i tani transport, wraz z dołączeniem raport Carfax, gdzie masz gwarancję legalności transakcji, przebiegu i historii pojazdów. Wszystko wygląda jak najbardziej w porządku dlatego ciekawi mnie czy ktoś z was korzystał kiedyś z usług firmy Carpaka.pl ?
- driveer
- MotoManiak
Hmm, może dawno temu napisałeś temat ale ci odpowiem. Nie wiem jak się korzysta z usług Carpaka.pl, ale mój szfagier sprzedaje/sprowadza samochody z USA. Po stłuczkach, na życzenie klienta naprawia. Ogólnie oszczędzasz na takim samochodzie około 15-30 tyś. Cała transakcja trwa przez około 1-2 mies.
- SeLWaS
- MotoManiak
Re: samochody z USA
czyszczenie historii auta z usa to obecnie bardzo popularna usługa wśród pasjonatów motoryzacji
Przede wszystkim należy to zrobić, aby móc w pełni korzystać z samochodu i taniej odprawić odprawę celną. Pomoże Ci to również w przyszłości sprzedać samochód po wyższej cenie
Przede wszystkim należy to zrobić, aby móc w pełni korzystać z samochodu i taniej odprawić odprawę celną. Pomoże Ci to również w przyszłości sprzedać samochód po wyższej cenie
- Rafal122
- MotoManiak
• Strona 1 z 1