Kask
- Strona główna ‹ Giełda ‹ Kupno
• Strona 1 z 1
-

Motorowerzystka - MotoManiak

- Pochwały: 7
- Pojazdy: Romet Ogar 125
Re: Kask
Eeekhmmm... jakby to rzec.....
szczerze powiem, że nigdy bym nie włożył na łeb czyjegoś używanego kasku.... . Obrzydliwy nie jestem, jednak to tak, jakby - nie przymierzając - założyć cudze majtki. Choćby nie wiem, jak wyprane - to jednak fujj...
Wiem, towar jest jak najbardziej w obiegu wtórnym, ale pamiętam sytuację sprzed lat, kiedy kolega pożyczył piękną, czerwoną Bellę, świeżą i pachnącą, a potem okazało się, że zostały mu po niej "drobne", tzn, takie małe, białe zwierzątka na włosach, cholernie trudne do wytępienia...

Wiem, towar jest jak najbardziej w obiegu wtórnym, ale pamiętam sytuację sprzed lat, kiedy kolega pożyczył piękną, czerwoną Bellę, świeżą i pachnącą, a potem okazało się, że zostały mu po niej "drobne", tzn, takie małe, białe zwierzątka na włosach, cholernie trudne do wytępienia...
- jarekvolvo
- MotoManiak

- Pochwały: 18
- Pojazdy: Volvo 855 Estate "Hornet", Romet 50T1, , Komar MR 232, Gnom, MAW...
jarekvolvo napisał(a):Obrzydliwy nie jestem, jednak to tak, jakby - nie przymierzając - założyć cudze majtki.
O matko, hahahahaha

-

Motorowerzystka - MotoManiak

- Pochwały: 7
- Pojazdy: Romet Ogar 125
Motorowerzystka napisał(a): jak jest ładny i wygląda jak z półki zdjęty to czemu nie.
Nooo, a ta Bella też wyglądała, jak z półki...
A majtki ? Często zdarza mi się, że powiem dziewczynom kurzącym fajki, że czuć je tak, jakby przez tydzień majtek nie zmieniały... . Wiem, cham jestem, ale baba i papierosy - BŁŁŁŁEEEEE !!!!
Nieraz trafi się na spedycji czy w biurze jakaś fajna laska - ale zaraz wyciąga szluga i smrodzi, jak wielka koooopa - fujjjj
Sam też kiedyś paliłem, przyznaję. Nieraz po służbie, jak się na przykład napatoczył trup po kilkunastu dniach a jednak należało go przeszukać, to ciuchy waliły zdechłym mięsem przez tydzień, mimo prania. A na miejscu fajki pozwalały na minimalne choć ograniczenie smrodku.. .
Jednak z czasem stwierdziłem, że to tylko człowiek świadomie bierze tlące siano do pyska - a ja mogę być ponad to... .
I dlatego zawsze chłopakom na trasach by ograniczyli palenie a wręcz to rzucili. A wtedy i umysł jaśniejszy, i reakcje szybsze i sex lepiej smakuje..
- jarekvolvo
- MotoManiak

- Pochwały: 18
- Pojazdy: Volvo 855 Estate "Hornet", Romet 50T1, , Komar MR 232, Gnom, MAW...
• Strona 1 z 1