Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Potrzebuję pomocy w wycenie dwóch silników, kompletnego gaźnika oraz kilku innych części widocznych na zdjęciach. Chciałem cały zestaw sprzedać za ok 700zł, ale stwierdziłem, że lepiej będzie najpierw zapytać kogoś kto się bardziej an tym zna. Co do silników: ten który jest złożony, był założony do SHL mojego dziadka, był odpalany ok rok temu, ale teraz nie wiem czy działa, ponieważ nie zostało to sprawdzone przed jego wyjęciem. Wiem tylko, że przez bardzo długi czas służył mojemu dziadkowi, oraz, że jest złożony (tak jak i drugi silnik) z oryginalnych części. Był do niego również założony gaźnik (pegaz(?) o ile nie pomyliłem nazwy). Drugi silnik, w stanie jak na zdjęciu (ten bez pokryw bocznych) przez wiele lat stał w szafie, zabezpieczony i zalany olejem. Zrobiłem również zdjęcia wszelkich numerów zamieszczonych na korpusach silników.
Bardzo prosiłbym o pomoc mi w wycenie, ile taki zestaw może być warty. Chcę sprzedać wszystko naraz w jednym komplecie, ponieważ osobiście nie mam możliwości się tym zająć i jest mi to nie potrzebne, a po śmierci dziadka, wiem, że całość będzie tylko niszczeć, a być może się komuś przyda

Zamieszczam tutaj link do wszystkich zdjęć -->
http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/Galeria/8057217/1