janosikmz19822, :F
ja sie pobawiłem z belka ojca troche bo byął kiedyś zółta ale tata przemalowął na granatowy bo "jadac motorem w tym kasu wyglądało sie jak by sie miało głowe obsraną" :F
wziąłem srodek wyciągłem bo i tak na butapren klejony był albo na ruski Kontaktoł, no i wziałem sie za szliforawie ale nie do końca tylko zmatowiłem lakier stary, kupiłem puszke spreja 500ml ale ze na wietrze malowałem to kiepsko było i deko mi brakło ale kask cały pomalowałem no i środek w pralke wrzuciłe i p praniu pozszywałem co było podarte ale kurcze milusio w tym kasku bo nie sztywne i styropian s wrodku jak nowy za 100zł mam tylko gabka miekka fajna w cieniutkim materiale przyjemnym w dotyku i srodeczek wsadziłem ale jako ze to belka to nawet kleju nie dawałem bo trzyma dobrze no i pomarańczowy kask mam rodem z PRL

ogółem jawka, komarek czy coś - nowego kasku nie biore tylko wlasnie ten. mial jeszcze szybke pomarańczowa fakt ze porysowana trpche ale dla samego wyglądu załozylem i z otwartą latałem ale komarem pod sklep zajechałem, kask na kierownicy a babka jakać wzieła i zrzuciła nie pamiętam czy rowerem szturchnela komara czy co jakas stara mocherowa taka

szybka poszła nie na 2 ale kurde pekniecie spore jest i bez szybki latam

ogółem kask lepszy niż nowe bo kiekki w srodku jest i wyfodny bardzo i klimat jest

Pomogłem? Kliknij
! @ Romecik2t - 5 minut temu
proscizna ale juz sobie 2 palce uje*alem srubokretem

No i poetycka część podpisu:
jarekvolvo napisał(a):Nie ma piękniejszego widoku, jak drobna Słodzinka wyłaniająca się z otchłani szwedzkiej cegły

Oraz troszkę innego humoru, jeśli chodzi o konstruowanie:
jarekvolvo napisał(a):To tak, jak położysz panience dłoń na biodrze - spojrzy na ciebie uważnie z lekką niepewnością. Jeżeli tą samą dłoń położysz tej samej pannie 10 cm niżej - dostaniesz w pysk, zanim zdążysz się zorientować