Pianka do basenu.
• Strona 1 z 1
Pianka do basenu.
Wie ktoś może gdzie mogę kupić piankę do basenu ? Problem w tym że nawet nie wiem jak profesjonalnie się to nazywa. Chodzi o basen z pianką na jakich zawodnicy FMX , BMX itp. wymyślają nowe tricki (rampa + basen z pianką dla miękkiego lądowania) 

@@% Super MotO.
Motór
Miewam chwile zwątpienia aż do pierwszego odpalenia.
Motór
Miewam chwile zwątpienia aż do pierwszego odpalenia.
-
alus - MotoManiak
Pianka do basenu.
Wydaje mi się, że to zwykłe ścinki gąbki/pianki z firm np meblowych. Jak masz w okolicy jakąś firmę produkującą meble czy cokolwiek innego z gąbki, to zajedź i popytaj. Dla firmy to niepotrzebne odpady i jest szansa na wyrwanie po taniości.
Do głowy wpadł mi jeszcze pomysł z fotelami samochodowymi. Musiałbyś pogadać ze złomiarzami czy nie oddadzą gąbek z foteli w zamian za rozebranie. Dobrych foteli nikt Ci nie da, ale trafiają się powysiadane, poprzecierane albo pęknięte.
Do głowy wpadł mi jeszcze pomysł z fotelami samochodowymi. Musiałbyś pogadać ze złomiarzami czy nie oddadzą gąbek z foteli w zamian za rozebranie. Dobrych foteli nikt Ci nie da, ale trafiają się powysiadane, poprzecierane albo pęknięte.
-
Tomek - #mod
- Pochwały: 75
- Pojazdy: Trzy francuzy i inne gruzy :F
Pianka do basenu.
Kupował ktoś z was może w sklepie internetowym świat dziecka . Mnie naprawdę takie informacje zawsze bardzo interesują.Taki już jestem tak naprawdę i się nie zmienię.
- ryszard332
- MotoManiak
• Strona 1 z 1