Wasze hooby
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Wasze hooby
Moje hobby to :historia( szczególnie II wojna światowa i życie w PRL-u)starsza motoryzacja,czytanie książek,jeżdżenie rowerem,militaria ,motocykle (generalnie ciężkie motocykle np. Harley-Davidson,Indian,OCC, i oczywiście polskie motory
)

Pozdrawiam Adam
-
adambur1 - MotoManiak
- Pojazdy: Romet 50-T-1, Simson S50
Wasze hooby
A moje hobby to moderatorowanie 

-
Romecik2t - #mod
- Pochwały: 45
-
dieludolfs - #mod
- Pochwały: 41
- Pojazdy: Mercedes E300 turbodiesel T-Modell
Wasze hooby
Romecik2t, Twoje hobby to speedtesty
adambur1, też interesuję się historią, ale szczerze mówiąc PRL jakoś mnie nie fascynuje. Fajny był, ale było dużo ciekawszych okresów w życiu ludzi.

adambur1, też interesuję się historią, ale szczerze mówiąc PRL jakoś mnie nie fascynuje. Fajny był, ale było dużo ciekawszych okresów w życiu ludzi.

-
Tomek - #mod
- Pochwały: 75
- Pojazdy: Trzy francuzy i inne gruzy :F
Wasze hooby
Tomek,
faktycznie xD

-
Romecik2t - #mod
- Pochwały: 45
-
dieludolfs - #mod
- Pochwały: 41
- Pojazdy: Mercedes E300 turbodiesel T-Modell
Re: Wasze hooby
W sumie mam sporo zainteresowań
bieganie i ogólnie sport, staram się biegać nawet jak pogoda na dworze jest brzydka, wszystko tak naprawdę zależy od tego jak sie do biegania przygotujemy, mozna przecież kupić sobie porządne ubrania.
historia - szczególnie początki państwa polskiego
no i oczywiście szachy
Nie jestem mistrzem ale ciagle się szkolę
Lubię również o siebie dbać, raz na jakiś czas wybrac na jakiś dobry zabieg na twarz. Nie tylko kobiety o siebie dbają
Jeśli macie problem ze stanem skóry daję namiar na dobrego dermatologa z Krakowa https://instytut.bielenda.pl/oferta/dermatolog-krakow/
bieganie i ogólnie sport, staram się biegać nawet jak pogoda na dworze jest brzydka, wszystko tak naprawdę zależy od tego jak sie do biegania przygotujemy, mozna przecież kupić sobie porządne ubrania.
historia - szczególnie początki państwa polskiego
no i oczywiście szachy

Lubię również o siebie dbać, raz na jakiś czas wybrac na jakiś dobry zabieg na twarz. Nie tylko kobiety o siebie dbają

Jeśli macie problem ze stanem skóry daję namiar na dobrego dermatologa z Krakowa https://instytut.bielenda.pl/oferta/dermatolog-krakow/
Ostatnio edytowano 23 lut 2022, o 12:47 przez bereniko, łącznie edytowano 1 raz
- bereniko
- MotoManiak
Wasze hooby
Gry komputerowe zdecydowanie. Na tym to mogę spędzać bardzo dużo czasu muszę przyznać. Nie wiem czy wy lubicie i jakie ale ja to uwielbiam gry wyścigowe. Do takich idealnie sprawdzają się kierownice pc, polecam przetestować sobie.
- katarzynkaka
- MotoManiak
- Pojazdy: opel zafira
Wasze hooby
Jeśli lubisz gry pełne emocji i napięcia, koniecznie zajrzyj na https://www.fnafgry.com! To miejsce, gdzie znajdziesz wszystkie części kultowej serii Five Nights at Freddy's w jednym miejscu. Gry te zapewniają niezapomniane wrażenia i wciągają swoją mroczną atmosferą oraz niespodziewanymi zwrotami akcji. Co najlepsze, możesz grać online za darmo, bez potrzeby instalowania dodatkowego oprogramowania. Sprawdź stronę i przekonaj się, dlaczego FNAF jest jedną z najpopularniejszych serii horrorów na świecie!
- Rafal122
- MotoManiak
Wasze hooby
Znalezienie sobie jakiegoś hobby w życiu to z pewnością kluczowa sprawa. Trzeba przecież czerpać z czegoś przyjemność oraz wyzwanie. Połączenie tych dwóch elementów daje z pewnością nauka gotowania. W dzisieszych czasach jest to o tyle proste bo mamy dostęp do internetu. Jedną z największych baz przepisów można znaleźć na - Uwielbiam.pl Wszystko będzie zależało od tego jakie mamy oczekiwania, a także o szybkość przygotowania. Warto wybierać zdrowe składniki do swoich dań ponieważ da to wymierne korzyści.
- Madam
- MotoManiak
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5