Gdzie w Katowicach polecicie zamówić bramę garażową?
Jakie marki warto jest wziąć pod uwagę? I jaki napęd?
Brama garażowa Katowice
• Strona 1 z 1
Re: Brama garażowa Katowice
Polecam Hormann i montaż przez tę firmę:
https://oknabramyogrodzenia.pl/bramy-garazowe/
Dobre wykonanie bram
Dobra gwarancja
I ogólnie wysoka jakość
Brama uchylna będzie najbardziej ekonomiczną opcją.
Jeśli chodzi o napęd to jest tutaj bardzo wiele rozwiązań.Ceny napędów kształtują się bardzo różnorodnie w zależności od wybranego modelu oraz udogodnień. Napęd łącznie z automatyką sterującą można nabyć już od 500 zł. Jednak za bardziej nowoczesny model wraz z dodatkami zapłacisz już dużo więcej. Jesli chodzi o mnie to wystarczył mi standardowy napęd sterowany pilotem. Nie potrzebowałem jakichś bajerów w stylu sprawdzania odcisków palców.
https://oknabramyogrodzenia.pl/bramy-garazowe/
Dobre wykonanie bram
Dobra gwarancja
I ogólnie wysoka jakość
Brama uchylna będzie najbardziej ekonomiczną opcją.
Jeśli chodzi o napęd to jest tutaj bardzo wiele rozwiązań.Ceny napędów kształtują się bardzo różnorodnie w zależności od wybranego modelu oraz udogodnień. Napęd łącznie z automatyką sterującą można nabyć już od 500 zł. Jednak za bardziej nowoczesny model wraz z dodatkami zapłacisz już dużo więcej. Jesli chodzi o mnie to wystarczył mi standardowy napęd sterowany pilotem. Nie potrzebowałem jakichś bajerów w stylu sprawdzania odcisków palców.
- bereniko
- MotoManiak
Re: Brama garażowa Katowice
Wiśniowski to lider, jeśli chodzi o bramy garażowe – wszyscy je chwalą, od fachowców po zwykłych użytkowników. Super termoizolacja, zgodność z programem Czyste Powietrze, więc można dostać dofinansowanie. Do tego te systemy smartconnected – otwierasz bramę smartfonem, gdziekolwiek jesteś.
- motorro
- MotoManiak
- Pojazdy: p
• Strona 1 z 1