Kupię jakikolwiek starszy bądź stary jednoślad motorower - motocykl
pozdrawiam wszystkich
Kupię
- Strona główna ‹ Giełda ‹ Kupno ‹ Pojazdy
• Strona 1 z 1
Kupię
sugeruję aby napisać w nazwie tematu o co chodzi
-
Kubass - MotoManiak
- Pochwały: 7
- Pojazdy: Jetta mk2
Kupię
Jakieś dodatkowe wymagania? Papiery? Odległość? Do remontu? Bardzo, ale to bardzo mało napisałeś
Oferuję komara 2350, ogólnie odpalał rok temu, dawno nie sprawdzałem, cyl nasmarowałem i do dziś dzień stoi. Simering jest do wymiany, najzwyczajniej w świecie mi się nie chce już w nim grzebać Szwankuje przód, nie wiem co jest, bynajmniej nie pracuje jak powinno. tylne koło 17', przednie (obecnie wykręcone, nie mam łożysk, lub wianków, nie wiem co tam siedziało ) 19. Kolor niebieski. Próbowałem reanimować ślimaka, niestety nie udało się, wiem że licznik sprawny (sprawdzany jakże profesjonalnym sprzętem, czyli linka w wiertarkę ).
Komar kompletny, jak coś mam jeszcze jakieś części do niego. Ogólnie posiada trochę niedociągnięć, dowód jakiś tam mam, nieopłacony jest. Trochę jest namieszane i nie mam do niego umowy. Mogę w razie potrzeby wskazać poprzedniego właściciela, z nim spiszesz umowę, o ile planujesz go rejestrować. A, papiery w pralkę raz wpadły Nr identyfikacyjny czytelny, pojemność i rodzaj paliwa idzie doczytać, reszta już nie. No i najważniejsze, motorower obecnie stoi w WLKP, okolice Wolsztyna, to jest praktycznie w połowie między Poznaniem a Zieloną Górą. Dlaczego sprzedaję? Bo od dwóch lat się za niego zabieram, a i tak kończy się na tym, że spróbuję go przepalić i tracę motywację. Fajnie by było, jakby jednak działał, nieważnie gdzie, ważne by w dobrych rękach Co do ceny, na pewno się dogadamy, ze względu na jego stan techniczny nie będzie wygórowana.
I jeszcze jedno: jak się zdecydujesz, będziesz musiał poczekać do października, nie ma mnie obecnie w kraju, do końca września siedzę u naszych zachodnich sąsiadów.
Jak jesteś zainteresowany, pisz najlepiej na PW, nie mam zwyczaju sprawdzać codziennie tego samego tematu.
Jeżeli ty nie kupisz, będę musiał się zmotywować i w końcu zacząć go robić
Oferuję komara 2350, ogólnie odpalał rok temu, dawno nie sprawdzałem, cyl nasmarowałem i do dziś dzień stoi. Simering jest do wymiany, najzwyczajniej w świecie mi się nie chce już w nim grzebać Szwankuje przód, nie wiem co jest, bynajmniej nie pracuje jak powinno. tylne koło 17', przednie (obecnie wykręcone, nie mam łożysk, lub wianków, nie wiem co tam siedziało ) 19. Kolor niebieski. Próbowałem reanimować ślimaka, niestety nie udało się, wiem że licznik sprawny (sprawdzany jakże profesjonalnym sprzętem, czyli linka w wiertarkę ).
Komar kompletny, jak coś mam jeszcze jakieś części do niego. Ogólnie posiada trochę niedociągnięć, dowód jakiś tam mam, nieopłacony jest. Trochę jest namieszane i nie mam do niego umowy. Mogę w razie potrzeby wskazać poprzedniego właściciela, z nim spiszesz umowę, o ile planujesz go rejestrować. A, papiery w pralkę raz wpadły Nr identyfikacyjny czytelny, pojemność i rodzaj paliwa idzie doczytać, reszta już nie. No i najważniejsze, motorower obecnie stoi w WLKP, okolice Wolsztyna, to jest praktycznie w połowie między Poznaniem a Zieloną Górą. Dlaczego sprzedaję? Bo od dwóch lat się za niego zabieram, a i tak kończy się na tym, że spróbuję go przepalić i tracę motywację. Fajnie by było, jakby jednak działał, nieważnie gdzie, ważne by w dobrych rękach Co do ceny, na pewno się dogadamy, ze względu na jego stan techniczny nie będzie wygórowana.
I jeszcze jedno: jak się zdecydujesz, będziesz musiał poczekać do października, nie ma mnie obecnie w kraju, do końca września siedzę u naszych zachodnich sąsiadów.
Jak jesteś zainteresowany, pisz najlepiej na PW, nie mam zwyczaju sprawdzać codziennie tego samego tematu.
Jeżeli ty nie kupisz, będę musiał się zmotywować i w końcu zacząć go robić
-
Łukasz. - @admin
- Pochwały: 13
- Pojazdy: Renault megane phI classic '97, MZ etz 150 '87
Re: Kupię
Łukasz. napisał(a):nie mam zwyczaju sprawdzać codziennie tego samego tematu.
I kto to mówi
-
dieludolfs - #mod
- Pochwały: 41
- Pojazdy: Mercedes E300 turbodiesel T-Modell
-
Krzysztof1993 - Zwycięzca konkursu
- Pochwały: 7
- Pojazdy: SZROT
Kupię
mam 50t-1 bez papiera, do wymiany kondensator i zalać olejem bo jest bardzoo malutko, takto sprawny tylko do ustawienia zapłon mam jeszcze niekompletnego komara 2350 niekompletnego, pisz a na pewno sie dogadamy
sprzedam części do komara 2350 pisz na pw a może coś znajde
- ADAMxD234
- MotoManiak
- Pojazdy: Romet 50t-1
Kupię
Czesc, niewiem czy cie zainteresuje ale mam motoynke do sprzedania. Jest ona z możliwością zarejestrowania posiadam wszystkie umowy kupna-sprzedaży tej motorynki oraz zaświadcenie o jej wyrejestrowaniu. Zrobiłem jej teraz remont Nowy wał, łożyska, tarcze z dociskami, cylinder z tłokiem, cały zapłon. Posiadam wszystkie zdjęcia części i paragony. Motorynke trzeba dopiescic np: założyć prent od tylniego hamulca, i linke od przedniego. Mieszkam na śląsku ale zawsze taką motoryne można wysłać kurierem za niewielki koszt. Cena myśle 750zł do dogadania.
Wsk- Wiejski sprzęt kaskaderski
- bartex15
- MotoManiak
- Pojazdy: keeway focus, motorynka, yamha dt 50 mx, romet zetka
• Strona 1 z 1